Projektaktiviteter

Home
Projektaktiviteter

På disse sider kan du få et overblik over afholdte arrangementer, og du kan se program, undervisningsmateriale og præsentationerne.

Billede 015

Workshops

I Prohip-projektperioden har der været afholdt en del arrangementer. Workshops har for alle deltagere i prohip har været holdt 2 gange årligt. Her har sundhedspersonalet arbejdet sammen om det kvalitetsarbejde, der er igangsat i regionerne. Der har været gruppearbejde, foredrag, præsentationer og vidensdeling.

 

 

Amonkonference Malta 11. og 12. oktober 2012 (12)

Konferencer

Deltagerne har haft mulighed for at indsende abstracts til internationale konferencer, hvor de har præsenteret de udviklingsprojekter, de har arbejdet med. På konferencerne har der været indlæg forskere og fra praksis, som har inspireret til nye initiativer på afdelingerne.

 

 

 

Studiebesøg
Deltagerne i projektet har også besøgt hinandens afdelinger. Det har været lærerigt at få indsigt i de forskellige procedurer, der er i de forskellige regioner. Der er kommet mange interessante diskussioner ud af disse besøg, og de har været med til at danne grundlag for den de projekter, Prohip har genereret til gavn for sundhedspersonale og borgere i regionerne.

NXS_3566.jpg aNXS_3576.jpg a

 

Copyright 2013 Prohip