Om Prohip

Home
Om Prohip

Prohip er en titlen på et interregionalt projekt, der skal binde region Sjælland og Skåne sammen med henblik på, at optimere behandling og pleje for hoftepatienter.

Denne hjemmeside, er et led i projektet, ogsamtidig en del af det E-health projekt, der skal give borgere og  patienter en samlet information om hofteoperationer og rehabilitering. Hjemmesiden retter sig også mod sundhedsprofessionelle, og vil gerne bidrage til en høj standart i behandlingen af hofteoperationer. Derfor kan du få et indblik i de resultater projektet har genereret, ligesom der er links til undervisningsmateriale og patientinformation der er udarbejdet undervejs i projektet. På hjemmesiden kan du som borgere finde en række  informationer under Råd og Vejledning, ligesom du også kan se film fra Region Sjælland og Region Skåne, hvor man følger patienter, der har brækket hoften eller får udskiftet hofteleddet. Hvad betyder Prohip? “HIP” er det engelske ord for hofte, mens “PRO” kommer fra latin og betyder foran, fremad.

Som navnet antyder, er Prohip projektet, et projekt som handler om, hvordan man kan udvikle den bedst mulige behandling af hoftepatienter.

Bog om Prohip

Prhip bog dk

Der er udgivet en bog om projektet Prohip som kan rekvireres ved kontakte til chefforsker Britta Hørdam. Se bogen i digital version ved at klikke på linket nedenfor.

Se bogen i digital version

 

Copyright 2013 Prohip